Σχετικά με εμάς

Τα 30 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με το αντικείμενο της γυμναστικής και της υγείας έχουν καθιερώσει το κέντρο άθλησης Physis Fitness Club στο χώρο ως ένα από τα πλέον ειδικά κέντρα , στο να μπορούμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας και να τους δώσουμε λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί όσον αφορά τον τρόπο και το είδος άσκησης που πρέπει να κάνουν, για κάθε πρόβλημα υγείας  ή εμφάνισης ορθοπεδικά, παθολογικά παχυσαρκίας, παιδικής παχυσαρκίας κλπ.

Η συνεχής εκπαίδευση , τόσο η δική μας όσο και του προσωπικού μας , μας κρατά πάντα στην κορυφή και μέσα στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την υγεία του και την καλή του εμφάνιση, πρέπει κάποια στιγμή να ξεπεράσει το δυσκολότερο εμπόδιο μέχρι να ξεκινήσει να ασχολείται με τον εαυτό του , και αυτό είναι η απόφαση .

Όλοι γνωρίζουμε καλά μέσα μας, ότι την επιθυμία του να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια καλή εμφάνιση αφορά το 99% από εμάς , δυστυχώς όμως μόνο το 6% παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει σήμερα να κάνει κάτι για τον εαυτό του.

Και βέβαια μετά από την απόφαση έρχεται η πραγμάτωση της άσκησης και αναπόφευκτα πια έχουμε το αποτέλεσμα.

Στο Physis Fitness Club θα βρείτε ανθρώπινη προσέγγιση στο πρόβλημά σας, επιστημονική προσέγγιση στους  στόχους σας, μέσα σε ένα φιλικό και προσιτό για όλους περιβάλλον καθαριότητας και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Απλά δεν συμβιβαζόμαστε με τη μετριότητα που υπάρχει γύρω μας, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο, προσφέρουμε το καλύτερο χωρίς εκπτώσεις  στην ποιότητα των υπηρεσιών.

Επειδή η υγεία είναι προνόμιο όλων, μην αφήσετε  για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα, δίνοντας όχι μόνο χρόνια στη ζωή σας αλλά και ζωή στα χρόνια σας.

 

Με εκτίμηση
Μανώλης Μαγγίνας –  Μαρία Μπάστα

company2

company3

company4

company5

company6

company7