Miha Bodytec

Miha Bodytec

Η νέα υπηρεσία του Physis Fitness Club λέγεται Miha-Bodytec

Το Miha-Bodytec είναι το απόλυτο σύστημα εξάσκησης, η πλέον καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών. Το Miha-Bodytec έχει φέρει την επανάσταση στις εφαρμογές ΕΜS, και χρησιμοποιείται παγκοσμίως με απόλυτη επιτυχία από διακεκριμένους αθλητές, φυσιοθεραπευτές, προσωπικούς προπονητές σε ινστιτούτα καλής φυσικής κατάστασης, ευεξίας και ομορφιάς, καθώς επίσης και στον ανταγωνιστικό αθλητισμό, τα κέντρα αποκατάστασης και την ιατρική.

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΠΟ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΟΔΑ.
Η βάση για την υγεία, την ευεξία και ένα όμορφο σώμα είναι το ενεργό μυϊκό σύστημα. Η σωματική ευεξία συνδέεται επίσης και με την πνευματική ευεξία. Αυτά τα θετικά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, εφόσον αυτή μπορεί να δράσει σε όλο το σώμα. Όπως συμβαίνει με το miha bodytec. Μέσω της ολοκληρωμένης μεθόδου, τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και αισθητά, επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος. Γι’ αυτό το λόγο, το miha bodytec είναι κάτι περισσότερο από ένα όργανο γυμναστικής. Με το προσεκτικά μελετημένο σύστημά του, σάς καλεί σε μια νέα διάσταση εκγύμνασης ολόκληρου του σώματος.

Εσείς αποφασίζετε …  ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΚΙΝΗΤΡΑ.
Κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Το miha bodytec καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες – επειδή η ευεξία κάθε ατόμου επιτυγχάνεται με διαφορετικό τρόπο. Ο χρόνος εκγύμνασης μειώνεται, ενώ τα αποτελέσματα αυξάνονται: Το λίπος και το βάρος μειώνονται, ενώ παράλληλα οι μύες αναπτύσσονται χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, η σιλουέτα και τα προβληματικά σημεία τονώνονται και γενικά απολαμβάνετε περισσότερη ευεξία.

Υγεία και δύναμη… ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΗ.
Ο πόνος στη μέση εξακολουθεί να είναι η υπ’ αριθμόν 1 πάθηση του πληθυσμού γενικότερα. Αφορά μικρούς και μεγάλους εξίσου. Η καταπόνηση, οι μονόπλευρες πιέσεις και η παραμέληση του μυοσκελετικού συστήματος της μέσης είναι οι κύριες πηγές των συμπτωμάτων.

 

Ομαδική προπόνηση … ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δίπλα δίπλα. Για μεγαλύτερα αποτελέσματα με το miha bodytec, ο προσωπικός σας γυμναστής μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά. Σε αυτό θα τον βοηθήσουν οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του οργάνου. Ο γυμναστής μπορεί να τις προσαρμόσει προσωπικά στον κάθε προπονούμενο, επειδή γνωρίζει καλύτερα από όλους τα κίνητρα και την πειθαρχία του. Με αυτόν το συνδυασμό ανθρώπου και μηχανής μπορείτε να γίνετε μια “επιτυχημένη ομάδα”.

 

Αδύνατο και σφριγηλό σώμα … ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ
Το miha bodytec ξεκινά εκεί όπου οι συμβατικές μέθοδοι σταματούν: σχεδόν όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ενεργοποιούνται ταυτόχρονα και εκγυμνάζονται σε εξατομικευμένη και στοχευμένη βάση: ακόμη και πιο δυσπρόσιτοι μύες της μέσης και των γλουτών!
Διαβάστε περισσότερα

Εκγύμναση EMS: επιστημονική οδηγία ενσωματωμένη στην πράξη!
Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η εκγύμναση EMS είναι μια από τις «κορυφαίες τάσεις» στη Γερμανική αγορά ειδών φυσικής κατάστασης. Αυτό το εξελιγμένο είδος γυμναστικής έχει εδραιωθεί ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, των επιδόσεων και της υγείας. Ωστόσο αυτή η τεχνολογία υψηλού επιπέδου δεν παίζει το μοναδικό αποφασιστικό ρόλο. Εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά και απαραίτητο για τη διασφάλιση της εκγύμνασης και ασφαλούς εφαρμογής, παίζει ο εκπαιδευτής. Γνωρίζει καλά τους πελάτες και χρησιμοποιεί το «εργαλείο EMS» ώστε να ρυθμίσει ένα ερέθισμα σχετικό με την εκγύμναση στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Συνοδεύει και επιτηρεί την πρόοδο και ταυτόχρονα λειτουργεί ως σύμβουλος για μια σωστή δίαιτα και έναν υγιή τρόπο ζωής. Τα ραντεβού και η υποστήριξη διασφαλίζουν επίσης ένα βιώσιμο κίνητρο μαζί με μια επαρκή τακτικότητα εκγύμνασης, μέσω των οποίων επιτυγχάνονται με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι ατομικής εκγύμνασης.

Στην εφαρμογή της εκγύμνασης EMS η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο. Τα τρέχοντα επιστημονικά αποτελέσματα υποδηλώνουν με σαφήνεια τα στοιχεία που απαιτούνται για την ασφαλή χρήση αυτής της τεχνολογίας. Για το λόγο αυτό οι οδηγίες δημιουργήθηκαν με βάση τις συστάσεις των αντίστοιχων αθλητικών επιστημόνων των Γερμανικών Πανεπιστημίων της Κολονίας, του Καϊζερσλάουτερν και του Έρλανγκεν, τα οποία κάνουν έρευνες στον τομέα του EMS. Οι οδηγίες, οι οποίες πρέπει πάντα να λαμβάνονται υπόψη κατά την εφαρμογή του EMS*, είναι το αποτέλεσμα κοινής άποψης επιστημονικών εκπροσώπων, εκπροσώπων της προπονητικής και των κατασκευαστών εξοπλισμών και καλύπτουν τόσο τον εκπαιδευτή όσο και τον χρήστη.

Οι προκύπτουσες συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας αποτελούν τώρα πρότυπο στην εκγύμναση EMS και είναι επίσης σημαντικό κριτήριο την πιστοποίηση TÜV για τους παροχείς του EMS. Στην ουσία, ορισμένες σημαντικές συστάσεις μπορούν να εξαχθούν από τις οδηγίες:

Η εκγύμναση πρέπει πάντα να συνοδεύεται από έναν καταρτισμένο εκπαιδευτή. Ο εκπαιδευτής γνωρίζει το περιεχόμενο της οδηγίας και μπορεί να το υλοποιήσει καταλλήλως.
Ένας εκπαιδευτής μπορεί να εκγυμνάζει το μέγιστο 2 άτομα ταυτόχρονα με το EMS.
Το διάστημα μεταξύ δύο συνεδριών εκγύμνασης πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ημέρες.

Γυμναστείτε διασκεδάζοντας … ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Περισσότερο από ποτέ, ένα δυνατό, αθλητικό σώμα θεωρείται σύμβολο της επιτυχίας. Αν θέλετε να το αποκτήσετε, χρειάζεστε μεγάλα αποθέματα ικανότητας. Αλλά η εκγύμναση σε διάφορους τομείς, όπως η δύναμη, η ταχύτητα και η αντοχή συχνά καταναλώνει τεράστιες ποσότητες χρόνου και ενέργειας. Όλοι αυτοί οι στόχοι της εκγύμνασης μπορούν τώρα να επιτευχθούν με μια μέθοδο ιδιαίτερα αποτελεσματική που εξοικονομεί χρόνο: την εκγύμναση miha bodytec για ολόκληρο το σώμα!

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ
Η μυϊκή δύναμη διαδραματίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο ως βάση για την ατομική απόδοση. Η υψηλή απόδοση είναι δυνατή μόνο αν υπάρχει επαρκής μυϊκή σταθερότητα. Οι εν τω βάθει, σταθεροποιητικοί μύες είναι δύσκολο να γυμναστούν με τις συμβατικές μεθόδους. Αυτό είναι ακριβώς που το miha bodytec καθιστά εφικτό: εξαιρετικά αποδοτική εκγύμναση με εξοικονόμηση χρόνου με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση ολόκληρου του μυϊκού συστήματος.

Οι μονόπλευρες καταπονήσεις αποφεύγονται και οποιαδήποτε πιθανή μυϊκή ανισορροπία μειώνεται. Η εκγύμναση μπορεί να συνδυαστεί με ενεργές, κινήσεις ειδικές για συγκεκριμένα αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι η επιπλέον δύναμη μπορεί να εφαρμοστεί στις στοχευμένες κινήσεις του αθλήματος πολύ αποτελεσματικά. Δεν υπάρχει πλέον απόλυτη ανάγκη για αυστηρό διαχωρισμό της εκγύμνασης γενικής ενδυνάμωσης και της πιο συγκεκριμένης εκγύμνασης απόδοσης, η οποία συνδέεται με την πιο σοβαρή καταπόνηση και τη μεγαλύτερη καταβολή προσπάθειας.

ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΗΑ BODYTEC
Το miha bodytec ξεκινά εκεί που οι συμβατικές πρακτικές σταματούν: ενώ οι συμβατικές μέθοδοι δημιουργούν μόνο μέγιστη απόδοση με την ενίσχυση της δύναμης, η εκγύμναση με το miha bodytec αυξάνει επίσης την ταχύτητα της κίνησης: χωρίς μεγάλες καταπονήσεις στο παθητικό μυοσκελετικό σύστημα! Ηλεκτρικοί παλμοί ελέγχουν τις μυϊκές ίνες ταχείας συστολής ιδιαίτερα αποτελεσματικά και άμεσα: ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα, το οποίο καθιστά το miha bodytec αναγκαίο για τον αποδοτικό αθλούμενο.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ – MIHA BODYTEC
Είτε σας βοηθά να πάτε ψηλότερα, είτε γρηγορότερα είτε μακρύτερα, η εκγύμναση με το miha bodytec αποφέρει αποτελέσματα τα οποία αποδεικνύονται από μελέτες*:

Το miha bodytec αποτελεί τη μοναδική μορφή εκγύμνασης, η οποία αυξάνει την απόδοση μέσω ταχύτερης κίνησης.
Παρατηρήθηκε εμφανής αύξηση της απόδοσης στο 84% των συμμετεχόντων!
Η μέγιστη δύναμη αυξήθηκε ήδη μετά από 4 συνεδρίες εκγύμνασης κατά 17%!
Το 71% των συμμετεχόντων παρουσίασε εμφανή βελτίωση στην αντοχή!
Μετά από μόλις 12 συνεδρίες εκγύμνασης οι δείκτες δύναμης-αντοχής αυξήθηκαν κατά 108%!
Η μέγιστη απόδοση αυξήθηκε κατά 30% μετά από μόλις 4 εβδομάδες!
Η ταχύτητα μυϊκής συστολής αυξήθηκε σε ποσοστό 22% κατά μέσο όρο. Ακόμα και η μυϊκή ισχύς των δύσκολα εκγυμναζόμενων εν τω βάθει μυών του κορμού αυξήθηκε σε ποσοστό έως και 74%!
Οι παραπάνω τιμές υποδεικνύουν ότι η εκγύμναση EMS ολόκληρου του σώματος είναι κατά 40% πιο εντατική από την παραδοσιακή προπόνηση δύναμης με βάρη!

 

Διαβάστε το φυλλάδιο και επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6029904