Γιατί να επιλέξετε το Physis Fitness Club

30 Χρόνια Εμπειρίας

Τα 30 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με το αντικείμενο της γυμναστικής και της υγείας έχουν καθιερώσει το κέντρο άθλησης Physis Fitness Club ως ένα από τα πλέον ειδικά κέντρα άσκησης, στο να μπορούμε να βοηθήσουμε τα μέλη μας να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Νοιαζόμαστε για την υγεία σας

Οι μελέτες δείχνουν ότι η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της άμυνας του σώματός σας. Αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί, να αποτρέπετε πιθανές ασθένειες και να έχετε γενικά μια καλύτερη ποιότητα ζωής όπως ολοι μας αξίζουμε

Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός

Η ποιότητα και η διατήρηση του εξοπλισμού άσκησης αποτελεί ένα από τα κρισιμότερα στοιχεία επιτυχίας των στόχων των μελών του. Στο Physis Fitness Club παρέχουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό φροντίζοντας πρώτα για την ασφάλεια και έπειτα για την εξασφάλιση αποτελεσμάτων.

Διαχείρηση Σωματικού Βάρους

Με τα εξατομικευμένα προγράμματα προπόνησης, μπορείτε να κάψετε θερμίδες γρήγορα και να επιτύχετε τους δικούς σας προσωπικούς στόχους.

Διατήρηση της ψυχικής υγείας

Έρευνες έχουν δείξει ότι η άσκηση προκαλεί στον εγκέφαλο την απελευθέρωση ενδορφινών που έχουν ως αποτέλεσμα την ικανότητά σας να αισθάνεστε λιγότερο άγχος και ευτυχία. Στο Physis σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κέντρα άσκησης και ευεξίας δίνουμε μεγάλη σημασία σε αυτό.

Ανανέωση Προγραμμάτων Εκγύμνασης

Αν κουραστείτε να εκτελείτε την ίδια ρουτίνα ξανά και ξανά, στο Physis Fitness Club δημιουργούμε νέα προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το κίνητρο σας να συνεχίσετε.

Personal training

Εξατομικευμένες συνεδρίες – Personal training: Η πιο σημαντική διαφορά ανάμεσα σε εμάς και άλλα γυμναστήρια είναι η ικανότητά μας να προσαρμόζουμε το πρόγραμμα εκγύμνασης ανάλογα με τους στόχους και την ανάγκη του ασκούμενου.Οι προσωπικές συνεδρίες είναι δομημένες γύρω από το σώμα σας και τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Είμαστε ιδανικοί για τους αρχάριους

Ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Θα σας παρουσιάσουμε διασκεδαστικές, αποτελεσματικές ρουτίνες και πολύτιμες γνώσεις φυσικής κατάστασης. Όταν είστε έτοιμοι, μπορούμε να εισαγάγουμε πιο προηγμένες ρουτίνες.

Παρέχουμε αποτελέσματα

Σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο σας με προπονήσεις που δεν σας δίνουν αποτελέσματα. Η ομάδα μας θα εξασφαλίσει ότι θα πετύχετε αποτελέσματα. Το πρόγραμμα γυμναστικής σας δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ικανότητές σας και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Διατηρούμε τα αρχεία των προπονήσεων σας και την πρόοδό σας και επαναξιολογoύμε τα επίπεδα φυσικής σας κατάστασης συνεχώς.

Σας δίνουμε κίνητρα

Οι προσωπικοί μας προπονητές κατάρτισης σας βοηθούν να παραμείνετε παρακινημένοι καθώς εργαζόμαστε για να δημιουργήσετε ένα συνεπές πρόγραμμα προπόνησης. Σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που έχει δομηθεί για να σας κρατήσει υπεύθυνο και να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που ενθαρρύνει την καλή υγεία και τη θετική ευεξία.

Σας ακούμε

Προσαρμόζουμε κάθε προπόνηση για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.